free website creator download
Mobirise

Switchvox pentru VMware® si Hyper-V
Virtualized Unified Communications

Mobirise

Scalabilitate

Un sistem de telefonie virtualizat rezolva problemele de scalabilitate fiindca controlul resurselor se afla in mainile operatorului si nu la vendor.  Astfel, se pot determina ce resurse (CPU, RAM, storage) se aloca, ajustabile din mers, pentru a sustine un business in crestere sau in scadere.
Sangoma va pune la dispozitie specificatii si recomandari necesare unei configurari ideale in vederea obtinerii performantelor asteptate.

Switchvox

este modalitatea mai inteligenta pentru afacerea dvs. de a profita de comunicatiile unificate (UC) si de instrumentele de colaborare.
Functii precum chat, chat video, apelare rapida, stare, prezenta, contact center si reguli de apelare functioneaza impreuna pentru a permite personalului si clientilor sa interactioneze mai eficient.

Switchvox are toate functionalitatile incluse in licentierea de baza :

Call Control

Collaboration

Mobility

Call Management

Voicemail / Messaging

Reporting

Web-Based Management

Call Training

Contact Center

Apps & Integration

 

 

Mobirise

Un Sistem de Telefonie pentru Masini Virtuale

Sistemele telefonice au evoluat de la infrastructuri complexe, axate pe hardware, la solutii sofisticate bazate pe software, care se pot instala si pe Masini Virtuale. Chiar si pentru companiile cu virtualizare minima sau inexistenta , Switchvox reprezinta solutia ideala

Contact

Email: sales@sivtech.ro 
Phone: +40 0311 001 536