best website creator
Mobirise

VoIP Gateways


VoIP Gateway este un echipament de sine statator care converteste semnalul analog in SIP (Session Initiation Protocol) si invers, asigurand legatura intre infrastructura clasica de telefonie si cea moderna de tip VoIP

VoIP Gateway-urile digitale si analogice sunt cel mai adesea utilizate cand dorim sa conectam o centrala telefonica clasica la trunchiuri SIP avand costuri reduse,  fara a schimba infrastructura existenta. In alte cazuri se folosesc pentru a asigura o ruta de siguranta prin legatura la PSTN si/sau sa permita utilizarea echipamentelor clasice de tipul telefoanleor analogice sau faxurilor in retelele IP .

Service providerii, folosesc gateway-urile pentru a asigura clientilor servicii de telecomunicatii cum ar fi SIP trunking dar si pentru migrarea acestora catre retele de tip IP.

Mobirise

Gateway-uri VoIP Digitale

VoIP gateway-urile digitale sunt echipamente de sine statatoare care permit conversia de la PRI  (Primary Rate Interface) sau BRI (Basic Rate Interface) la VoIP (Voice over IP)

Sunt in configuratii de la 1 la 8 porturi E1/PRI pentru conectarea sistemelor de telefonie de tip TDM la retelele VoIP 

Mobirise

Gateway-uri VoIP Analogice

Gateway-urile analogice sunt echipamente de sine statatoare care permit conversia vocii de la interfete de tip FXO (trunchiuri analogice) sau FXS (extensie analogica de abonat) la VoIP.

Sunt in configuratii de la 4 la 8 porturi FXO si 4-50 porturi FXS pentru conectarea sistemelor de telefonie clasica, telefoanelor analogice si faxurilor la retele de tip VoIP.

Mobirise

Service Provider Gateways

Operatorii de telefonie fixa si mobila pot adauga in portofoliul serviciilor cu valoare adaugata migrarea clientilor la retele IP cu ajutorul gateway-urilor de mare densitate de la Sangoma.

Disponibile in echipamente  1U si 3U cu pana la 2250 sesiuni sip si 2016 canale SS7 .

Contact

Email: sales@sivtech.ro 
Phone: +40 0311 001 536